Scroll to top
ca es

ENCERTA crea l’estratègia digital per a JARDÍN MÓVIL 

Jardín Móvil® és una empresa familiar catalana nascuda l’any 1997 de la mà d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Jardiners per a introduir en el mercat espanyol productes innovadors i d’alta qualitat, destinats a la instal·lació i al manteniment de zones verdes, tant en l’espai públic com en el privat.

Jardín Móvil® presenta la seva nova pàgina web amb una estratègia digital dissenyada per l’equip d’Encerta Estratègia®. Amb l’objectiu d’aconseguir major visibilitat, modernitzar la imatge visual a transmetre tant a clients com a partners i col·laboradors, augmentar la proximitat amb els seus clients, desenvolupament d’una pàgina web responsive design per a aconseguir millorar el posicionament de la marca, incrementar el trànsit en la seva pàgina web i tenir major presència en les seves xarxes socials.

Per a aquesta part del projecte, hem comptat amb l’experiència del nostre partner habitual BeatBamboo® el qual una vegada més, s’ha unit al pensament estratègic de la consultora amb el domini de l’univers digital que tenen aquests últims.

Estructura Web

L’estructura de la nova web està centrada en les tres línies de negoci principals: Solucions Florals, Solucions Paisatgístiques i finalment, un apartat dedicat al projecte Viles Florides, en el qual Jardín Móvil® col·labora amb un gran nombre d’ajuntaments d’Espanya amb l’assessorament i solucions a aplicar en els diferents municipis i així aconseguir que aquests aconsegueixin les flors que s’atorguen com a reconeixement de la inversió i instal·lació de solucions florals i urbanístiques per a la millora de l’entorn i el medi ambient. Una web en la qual s’ha aportat un concepte visual més atractiu i actual, transmetent els valors que defineixen a Jardín Móvil® i aportant una millor experiència de l’usuari adaptat a les seves necessitats.

En el projecte d’estratègia digital, Encerta s’ha encarregat d’assessorar Jardín Móvil®.
Fins a dia d’avui, s’han dut a terme diferents campanyes per a aconseguir altes d’usuari, implementació de formulari per a aconseguir altes, el propi disseny de la newsletter així com la seva posterior optimització mitjançant telemarketing i xarxes socials. Per a dur-ho a terme, va ser fonamental conèixer i definir els objectius claus pel client, generar contingut que fos d’interès per a l’usuari, comptar amb una de les millors plataformes d’enviament per a posteriorment poder analitzar els resultats i poder fer un bon diagnòstic de la campanya realitzada i futures a treballar.

En tot aquest procés, s’han implementat els canals digitals de Jardín Móvil®, amb l’objectiu d’augmentar els leads interessats en els productes que ofereix la marca.

Des d’Encerta®, és un plaer treballar amb aquest gran equip de grans professionals però per damunt grans persones i poder ajudar-los de forma continuada en el creixement del seu negoci.

Encerta Estratègia®, és l’única consultora de màrqueting especialitzada en l’empresa familiar catalana. Més de 20 anys ens doten d’una EXPERIÈNCIA que ens permet a tot l’equip de Encerta® saber que els VALORS de les empreses familiars catalanes, el seu total COMPROMÍS i, sobretot, la seva trajectòria, fan d’elles EL PILAR que sosté el teixit empresarial del nostre país.

Per més informació:

www.encertaestrategia.es
www.jardinmovil.com

Posts relacionats