Scroll to top
ca es

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

2021. Encerta Estrategia renova la Identitat Visual de la seva marca

 

Encerta estrategia
Una agència que va néixer i ha crescut sempre adaptant-se al canvi

 

Ha arribat l’hora del reposicionament i rebranding d’Encerta Estrategia.

 

 

Els canvis són inevitables i en la nostra societat succeeixen, cada vegada, de manera més veloç. Encara que vulguem resistir-nos la supervivència aconsegueix que ens adaptem eficaçment a l’ell. Un repte que no sols succeeix en les nostres vides sinó també en el món empresarial.

 

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

2020. L’any del canvi ens va fer recapacitar sobre la nostra marca.

 

 

Va arribar desembre de 2020 i vam decidir aprofitar la parada del món per a fer un meditat acte anàlisi. Parar, rememorar els nostres casos d’èxit i treballar estratègicament amb la nostra marca com ho fem amb els nostres clients. Aplicar el nostre talent estratègic i la nostra experiència per a comunicar, cada vegada millor, el valor que ens diferencia de la resta d’agències.

El redisseny del branding d’Encerta Estrategia, treballat colze a colze amb l’estudi Arte Consentida, cerca actualitzar la imatge de marca alhora que la fem més pròxima i dinàmica.

 

Per a això, hem treballat un canvi
tipogràfic de 360º i una extensió de la gamma
cromàtica de la nostra atmosfera de marca

 

 

 

La gamma cromàtica de la identitat actual, creada en 2012, es desenvolupa entre taronges i llimones.

 

 

El taronja és el color de l’acció, l’aprenentatge i de l’energia.

 

 

Els seus atributs són molt positius per a la marca, ja que comunica
iniciativa i seguretat.

 

 

No obstant això, mantenir-nos en aquesta gamma d’acció ens restava proximitat, quan el que busquem en el nostre dia a dia, és estar al costat dels nostres clients. Per ells hem ampliat i humanitzat la nostra paleta de colors, incorporant un morat desaturat. Una tonalitat jove, fresca i moderna, que àmplia i enriqueix la nostra gamma emocional.

 

En el color hem trobat la llum.

 

 

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

A nivell tipogràfic desitjàvem actualitzar el nostre estil, substituint a la Bree Regular per a restar el gruix que ens aportava pesadesa i impedia comunicar-nos amb el dinamisme que desitgem.

 

 

La nostra nova tipografia és la Ayuthaya, triada entre moltes, per aportar a la marca un aire càlid i pròxim gràcies als seus acabats arrodonits, alhora que modernitat i estil.

 

 

L’estudi de disseny que ens ha ajudat al canvi, liderat per Rebeca Fraile ens va proposar un canvi tipogràfic radical que vam aprovar des del primer moment. L’avanç ens aterrava directament en un marc contemporani, en un entorn digital, canviant i dinàmic. La tipografia Ayuthaya ens va donar el caràcter i el joc necessari per a transmetre amb dinamisme, lleugeresa i joventut sense perdre la sobrietat, l’ofici i elegància gràcies als seus trets typerwhiter.

 

 

Aprofitant el redisseny recuperem en naming complet Encerta Estrategia. A través d’un Isotip compacte però lleuger, amb la finalitat de transmetre el valor diferencial de l’empresa: Oferir estratègies encertades.

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

 

Encerta Estrategia s’identifica amb un ISO molt notori i ara, Màrqueting per a l’empresa familiar es converteix en icònic. 

 

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

 

Si la nostra agència és adaptable, la nostra identitat de marca viu el present amb la

mirada en el futur.

 

 

A Encerta Estrategia som pura calidesa i alegria però també creatius i inconformistes. Ens mou la passió pel que fem. És fàcil apassionar-se quan estimes el que fas i et mou al màxim oferir a les empreses familiars, solucions de màrqueting diferents, innovadores, reals, però sobretot, intel·ligents. Busquem relacions reals, amb famílies empresàries innovadores i intuïtives per a aconseguir marques independents, pròximes i amb una gran força emocional per a conquistar als diferents públics.

 

Encerta Estrategia renueva su imagen corporativa.

La nova Identitat Visual aplicada a la papereria corporativa

 

Per a més informació:

Mar Vilaplana

marvilaplana@encertaestrategia.es

Posts relacionats