Scroll to top
ca es

Encerta Estrategia. Màrqueting, Comunicació i Estratègia de marca

Encerta Estrategia. L’única agència de màrqueting, comunicació i estratègia de marca dirigida a l’empresa familiar.

 

 

 

Encerta Estrategia Màrqueting i comunicació

Encerta Estrategia és un somni fet realitat. Per allà als voltants de 2012, la Mar Vilaplana va decidir tancar l’etapa en l’empresa on estava per crear Encerta. Una 

agència amb molta estratègia on el màrqueting i la comunicació estan enfocats a l’empresa familiar catalana. 

 

 

Significa que és un màrqueting diferent?

 

El màrqueting no canvia però l’essència si perquè l’essència i els valors de l’empresa familiar també són diferents.

L’honestedat, l’experiència, la innovació, la creativitat i l’amor per tot el que es fa a l’empresa familiar catalana són els valors que des d’Encerta compartim i treballem dia a dia en aquesta línia.

 

“És cert, a Encerta les famílies empresàries ens agraden, les seves marques ens apassionen i els seus productes ens enamoren. És la nostra fórmula per poder treballar amb el màrqueting de l’empresa familiar catalana. ” Mar Vilaplana

 

Què intentem a Encerta Estrategia?

 

Destapar cada marca amb la qual treballem

Descobrint oportunitats encara desconegudes pels propietaris i responsables de les marques.

 

Crear

Impressionant al client i comprador a partir d’idees que van més enllà del que estan fent la resta d’empreses.

 

Caminar cap a l’èxit

La informació, la recerca, l’experiència i la creativitat ens duen a crear una estratègia sòlida i a mida per a cada marca. Si cada marca és diferent, cada empresa té una història, l’estratègia creada per Encerta és com un vestit a mida.

 

L’hora de l’acció

De l’estratègia creada ens encarreguem de totes les accions de màrqueting i comunicació necessàries.

Podem dirigir tota mena d’accions: web, xarxes socials, màrqueting directe, packaging, disseny gràfic, esdeveniments, aniversaris d’empresa, campanyes digitals, naming, logotip…. és que podríem ocupar planes i planes perquè el que sap fer Encerta és adaptar-se al 100% a tot el que necessita l’empresa familiar.

 

La nostra experiència

 

Diuen que quan treballes amb el que t’apassiona és com si estiguessis de vacances sempre. Això és el que ens passa a Encerta quan treballem amb l’empresa familiar catalana. 

Des de 2012 hem participat en projectes de màrqueting i comunicació per a les principals famílies empresàries del nostre país.

Sectors apassionants:

Empreses catalanes de mercats com l’alimentació, farmàcia, begudes, retail, hotels, restaurants d’alt nivell,  turisme, marques personals i esportives, entre d’altres.

 

“La nostra feina és comprendre com vol comprar el client i ajudar a la seva marca a fer tot el possible de manera coherent”.

 

Posts relacionats