Scroll to top
ca es

Màrqueting per a l’Empresa Familiar amb Encerta Estrategia

Encerta Estrategia, Màrqueting per a l’Empresa Familiar. El nostre Univers.

 

A Encerta Estrategia som pura calidesa i alegria però també creatius i inconformistes. Ens mou la passió pel que fem: Màrqueting per a l’Empresa Familiar. Mitjançant quatre blocs: SER, SABER, VALORS i SOLUCIONS es plasma el nostre univers.

 

Encerta Estrategia

 

SER

 

Els encerts no són causalitat. Encertar una solució, trobar una resposta o trobar un mitjà apropiat és experiència. Encertar és saber on anar, decidir com arribar i avançar sentint emoció.

El temps ens ha fet especialistes en encerts estratègics.

 

A través de la nostra agència-consultora de màrqueting i comunicació, orientada a l’empresa familiar, ajudem negocis amb història a continuar movent-se amb encert perquè el públic continuï vibrant amb la seva marca.

 

 

SABER 

 

Les marques generacionals són la nostra especialitat.
Posem tot el nostre saber, veritable passió i un enfocament estratègic a les necessitats dels negocis perquè continuïn bategant amb intensitat.

 

Creiem que la mescla de la tradició amb una estratègia de màrqueting i comunicació adaptada a l’ara és un valor molt poderós. La nostra habilitat és transformar aquesta força adquirida amb el temps perquè la marca continuï sent notòria, sense perdre la seva essència.

 

Analitzem amb objectivitat cada situació i planifiquem i implementem solucions perquè les marques generacionals siguin perennes en el cor i la ment del seu públic objectiu.

 

 

 

VALORS 

 

Els conceptes que giren al voltant de la família ens connecten, sens dubte, amb les empreses generacionals. L’autenticitat, honestedat, confiança i amor formen part de la nostra pròpia naturalesa. I en aquest àmbit, el nostre talent adquirit s’intensifica.

 

Experiència, innovació i creativitat s’alineen en el desenvolupament del nostre treball perquè els productes i serveis de marques veteranes continuïn sent un reclam.

 

 

SOLUCIONS

 

Projectem per al futur. Ens endinsem en el cor dels negocis per a sentir-nos part d’ells amb una missió clara: millorar el seu posicionament i mantenir viu el seu pressentiment.

 

En la nostra Agència-Consultora de Màrqueting, Comunicació i Estratègia trobaràs encerts perquè l’empresa familiar mantingui l’equilibri en un mercat totalment renovat.

 

Estratègia de marca, comunicació corporativa, màrqueting digital, esdeveniments i fires formen part del dia a dia del nostre equip.

Les accions en aquestes àrees recolzen la nostra experiència en l’àmbit de l’empresa familiar.

 

 

CONTACTAR

 

Parlar, serà un encert.

Escriu-nos o truca’ns
i concretarem un dia per a parlar.

 

 

Posts relacionats