Comunicació i estratègia

QUÈ HI HA DARRERE D’UN BON LOGOTIP?

QUÈ HI HA DARRERE D’UN BON LOGOTIP?

 

Quan creem un logotip per a una empresa requereix moltes idees creatives, revisions i, per descomptat, recerca.

 

Tal com Mar Vilaplana comenta a tots els clients que es plantegen un canvi o disseny de nou logotip: ” Els logotips són una combinació de text i imatges que es poden utilitzar per a transmetre la missió, visió, però el més important per a nosaltres, la història de la marca.”

 

Llavors, per què és TAN important i… com un simple logo pot estar tan arrelat a la nostra ment i el nostre cor?

 

Prenguem, per exemple, Apple, la poma mossegada… La seva marca és altament reconeguda a tot el món per què darrere d’aquest logotip hi ha, un concepte simple i fàcil de comprendre. El teu logotip és la presentació de la teva marca: després de tot… la primera impressió, com en l’amor compta, veritat?

 

 

 

 

Els logotips serveixen com a reflex del to de la marca, la identitat de la marca i els valors. Sovint són el primer contacte de la presentació de la teva marca. Saps el que ens preocupa a Encerta? Que tot logotip s’usi correctament i de la manera que es pretén usar, és imprescindible crear pautes de marca de logotip! ✍️ ✅

Qualsevol estratègia de marca ha de tenir una guia d’estil del logotip. Avui, compartirem amb tu els tipus de logotips que hi ha.

Però primer, aprofundim en el que representen els logotips i el que signifiquen per a les empreses.

No és cap secret que els logotips que estèticament agraden funcionen bé. I els logotips que s’ajusten a la seva pròpia identitat de marca són més memorables. Tenir un bon logotip també us diferencia dels vostres competidors.

 

Què és el que destaca de la teva marca?

 

El teu logotip és essencialment el punt de partida. Com dèiem, la primera impressió. Hem d’assegurar-nos que desperti algun tipus de sentiment. Així que cal triar bé!

Confia en nosaltres, sabem que pot ser difícil generar les idees correctes, revisar dissenys antics i triar el logotip correcte que s’ajusti a la visió de la vostra marca. Com a agència de màrqueting, podem ajudar-te amb això.

A Encerta et presentem diversos conceptes de logotip diferents (segons les necessitats de la marca), i tanquem un pressupost sense sorpreses posteriors, la qual cosa permetent 2 rondes de revisions. Tenim en compte les revisions addicionals, maquetes i altres necessitats que necessiti la vostra empresa.

Així que assegura’t de connectar-te amb nosaltres i així t’ajudarem a construir la teva identitat de marca i logotips necessaris,

Comencem i escalarem el teu negoci!

 

 

QUINS TIPUS DE LOGOTIPS ENS TROBEM?

 

1. LA MARCA COMERCIAL

 

(També coneguda com a icona o marca pictòrica) és essencialment la imatge tal com està sense cap text. La poma d’Apple, l’ocell de Twitter, el fantasma de Snapchat són excel·lents exemples de marques reconegudes a nivell mundial.

Aquí hi ha un parell d’exemples de marca que hem fet per als nostres clients.

 

 

 

2. ELS LOGOTIPS DE LETTERMARK 

 

Tenen una base tipogràfica i estan fets exclusivament de les inicials d’una empresa o marca, per a això s’utilitza el terme logotip de lettermark. També es coneix com a monograma. Exemples com a CNN, HP, HBO són excel·lents exemples de lletres.

 

 

 

3. LES MARQUES DENOMINATTIVES

 

Com probablement has pensat, es basen en la tipografia i, sovint, giren entorn d’un nom de marca. L’enfocament més simple sovint funciona millor, raó per la qual moltes empreses destacades han utilitzat marques denominatives. Google, Facebook i Disney són alguns exemples per a destacar.

 

 

 

 

 

Ara que hem repassat els 3 tipus principals de logotips, una pauta essencial de logotips i per què els logotips/pautes són importants, ja esteu preparat per a començar.

Per descomptat, som aquí per si necessiteu ajuda en qualsevol pas del camí. Som l’Agència de Màrqueting especialitzada en l’empresa familiar, i no ens ho prenem a la lleugera. Estem a l’altura del nostre treball i sempre volem assegurar-nos que els nostres serveis us puguin ser de gran utilitat.

Ens posem en contacte per a parlar una mica més? Estem ansiosos per saber una mica més de vosaltres i conèixer la vostra visió de marca!

 

Fes el pas i actualitza la teva marca!

 

 

Mar Vilaplana

Entradas recientes

Tendències en Màrqueting i Publicitat per al 2024

Tendències en Màrqueting i Publicitat per al 2024: Un any continuista on sobresurt el protagonisme…

2 mesos hace

10 coses que hauries de saber sobre el màrqueting

10 coses que hauries de saber sobre el màrqueting   La indústria del màrqueting avança…

6 mesos hace

Com analitzar les xarxes socials de la competència?

Com analitzar les xarxes socials de la competència? Diuen que les comparacions són odioses, però...…

7 mesos hace

INBOUND MÀRQUETING: LES MILLORS ESTRATÈGIES PER A LA TEVA EMPRESA

Inbound Màrqueting: les millors estratègies per a la teva empresa     Les estratègies d'inbound…

2 anys hace

10 AVANTATGES D’EXTERNALITZAR EL TEU DEPARTAMENT DE MÀRQUETING

10 AVANTATGES D'EXTERNALITZAR EL TEU DEPARTAMENT DE MÀRQUETING     L'objectiu subjacent de tota empresa…

2 anys hace

MÀRQUETING PER A SUPERAR L’OBSTACLE MÉS GRAN DE L’EMPRESA FAMILIAR

MÀRQUETING PER A SUPERAR L'OBSTACLE MÉS GRAN DE L'EMPRESA FAMILIAR   Existeix una tendència dels…

2 anys hace